Sizi Dinliyorum, Onur Buldu‘nun canlandırdığı farklı tipler ve yine farklı yardımcı oyuncularla birlikte tek mekanda bir ilişki terapistinde geçen bir Exxen dizisidir.

Genel olarak bir hikayeden bahsetmek mümkün değil. Az evvel dendiği üzere Onur Buldu‘nun farklı tipleri canlandırması ile ortaya çıkan diyaloglar ve bunun üzerinden bir nevi durum komedisi yapılmakta. Dolayısıyla senaryoda bir olay örgüsü de bulunmamakta. Misal vermek lazım gelirsek yaşlı kadınla parası için evlenen kişi, eşini zan altında bırakan kadın, devamlı işinden bahseden erotik ürün satıcısı, aldatma bağımlısı bir adam, falan.
Bu diziye başlamadan evvel Onur Buldu‘nun Güldür Güldür’de sergilediği performanslarını izlemişseniz, diziye bu hatır ile başlıyorsunuz. Dahası tek plan ve tek düze bir işleyişin mevcut olması da bu yönden, en azından belli bir süre sonrasında doygunluğa ulaşmanızı sağlayabiliyor. Lakin bu burada sergilenen performansı takdir etmeği de engellemiyor elbette. Hem Onur Buldu, hem yardımcı karakterler son derece başarılı.
Ayrıca bölüm sürelerinin kısa olması ve komedi yapmak haricinde bir hadisenin bulunmaması seyir zevkini sendeletmiyor.

Diğer yandan mübalağa edildiği gibi bir sükutu hayale uğranılmanın söz konusu olduğunu düşünmüyorum. Çünkü Sizi Dinliyorum dizisi vaat ettiği her şeyi veriyor. Tekrar diyeceğim gibi hüsrana uğrayanların bu hali Onur Buldu‘nun diğer performanslarının nezdinde yüksek beklentilere sahip olmasıdır.
Sizi Dinliyorum dizisine verebileceğim puan 10 üzerinden 6.7’dir.
Peki sizler ne düşünüyorsunuz? Exxen’in Onur Buldu ile yaptığı bu diziyi seyrettiniz mi, nasıl buldunuz? Bir doygunluk hissi ilerleyen bölümlerde sizde de vuku buldu mu? Lütfen fikirlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmında benimle paylaşmaktan geri durmayınız?
Daha fazlası için sitemize ve yine kültür sanat, fikir ve edebiyat ile alakalı paylaşım ve tartışmaların yapıldığı forumumuza mutlaka göz atın.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz